WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie elegant, din bumbac 100%, într-o nuanță foarte frumoasă de turcoaz, potrivită atât pentru doamne, cât și pentru domni. Acest halat este catifelat la exterior și din prosop absorbant pe interior, ceea ce îl face potrivit atât la ieșirea din baie, cât și ca halat de casă, inclusiv datorită culorii. Halat de baie cu cordon și buzunare. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL
CuloareTurcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie turcoaz, personalizat
Scrie recenzia ta!
Set baie retro vintage antic din ceramica

Set accesorii baie din ceramică - 5 piese elegante

Suport cada

Suport pentru cadă din bambus, multifuncțional

Halat de baie turcoaz, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere