În această perioadă termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Detalii

Un halat din velur de densitate foarte mare, catifelat la exterior si din prosop ultra absorbant la interior. Daca doriti un halat de baie din categoria super-premium, in care sa va simtiti cu adevarat confortabil la iesirea din baie dar care este ideal si pentru utilizarea ca si capot, in zilele mai racoroase, va recomandam cu incredere aceasta varianta. Material: bumbac 100%. Cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
Weight1.000000
MarimeS, M, L, XL, XXL
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat alb, de lux
Scrie recenzia ta!

Informații personalizare:

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Cadou pentru cel mai bun tata best dad

Halate de baie masuri foarte mari (4XL, 5XL, 6XL, 7XL)

Cutie cadou medie cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

Halat alb, de lux

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!