WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate din bumbac 100%, albe, disponibile în mai multe variante de mărimi și tipuri de materiale (dar toate din bumbac 100%), absorbante si pufoase. Personalizat prin broderie așa cum știți că i-ar plăcea, acest halat de baie se va transforma într-un cadou cu adevărat deosebit: practic, util, original și intim. Halatele de baie albe sunt disponibile în mai multe variante: alb clasic (lungi, cu șal, disponibile în două variante de marimi), alb de lux (lungi, cu șal, densitate mare a materialului, disponibile în trei variante de mărimi), alb cu dungulițe albe, trei sferturi, cu glugă (disponibil în varianta de mărime universală) și alb cu dungulițe albe, lung, cu șal (disponibil în varianta de mărime universală). Croiala este parte peste parte, cu cordon. Dacă doriți un halat de baie din categoria premium, în care să vă simțiți cu adevărat confortabil la ieșirea din baie, dar care este potrivit și pentru utilizarea ca și capot, în zilele mai răcoroase, vă recomandăm cu încredere aceste variante. Material: bumbac 100%. Cu cordon. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat bărbați alb, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat barbati marime mare

Halate de baie marimi foarte mari (3/4XL, 5/6XL, 7XL)

Cutie cadou cu fundita de satin si felicitare

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

Halat bărbați alb, personalizat

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!