WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

În cazul în care doriți acest halat de baie fără personalizare prin broderie, îl puteți găsi aici.

Informații produs

Un halat din bumbac 100%, de densitate mare, foarte absorbant și pufos, într-o nuanță deosebită de gri-petrol (un turcoaz foarte închis). Dacă vă doriți un halat de baie din categoria premium, în care să vă simțiți cu adevărat confortabil/ă la ieșirea din baie, dar care este foarte potrivit și pentru utilizarea ca și capot, în zilele mai răcoroase, vă recomandăm cu încredere această variantă, disponibilă în mai multe variante de mărimi. Material: bumbac 100%. Cu cordon. 

Dacă doriți să includeți acest halat într-un set de halate sau unul de halate și prosoape, toate personalizate prin broderie, găsiți diferite variante în categoria dedicată seturilor de halate și prosoape personalizate, disponibilă aici. Vă mulțumim!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL
CuloareTurcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat gri petrol-turcoaz foarte închis, de lux (densitate mare), personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat baie turcoaz din bumbac

Halat turcoaz, lung cu guler șal

Papuci de casa de lux din bumbac

Papuci de casa din bumbac, calitate lux

Halat gri petrol-turcoaz foarte închis, de lux (densitate mare), personalizat

199,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!