WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un set de halate personalizate, în culorile bleumarin și mov, din bumbac 100%, cu textura prosopului la interior (astfel încât să absoarbă apa atunci când sunt folosite după îmbăiere), în timp ce la exterior firele de bumbac fiind tăiate fin, pentru a genera o textură moale și catifelată (velour). Atât textura catifelată și elegantă, cât și culorile, fac acest set de halate potrivite pentru a fi purtate atât la ieșirea din baie, cât și prin casă. Halatele sunt prevăzute cu buzunare și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium. Aceste halate sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi. Vă recomandăm să consultați și ghidul de mărimi al halatelor de baie

În cazul în care doriți acest set de halate de baie fără personalizare prin broderie, îl puteți găsi aici.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlbastru inchis, Mov / Lila

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate personalizate, set mov și bleumarin
Scrie recenzia ta!
Set halate grena bordeaux

Set halate grena (bordeaux) - toate mărimile, de la S la 7XL!

Set halate albastru inchis si roz inchis cu gluga

Set halate bărbat / damă: bleumarin și roz închis cu glugă

Halate personalizate, set mov și bleumarin

379,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!