WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca doriti sa va accesorizati baia cu prosoape de foate buna calitate, personalizate unitar prin broderie asa cum va doriti, puteti alege acest set, format dintr-un prosop de baie de aprox. 70 x 140 cm (calitate premium - 600 gr/mp sau chiar de lux - 700, 800 sau chiar 900 gr/mp), un prosop de maini de aprox. 50 x 90 cm (calitate premium - 600 gr/mp) si un covoras de baie de aprox. 75 x 50 cm (calitate premium - 600 gr/mp). Toate prosoapele sunt din bumbac 100% si au capacitate foarte buna de absortie, datorita densitatii mari sau foarte mari.

Setul poate fi completat si cu prosoape de fata (aprox. 30 x 50 cm, 550 gr/mp) si/sau cu prosoape de baie mari, de aprox. 80 x 160 cm (550 gr/mp).

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet trei prosoape personalizate: de duș / de mâini / covoraș de picioare
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru cupluri: halate personalizate The Boss / The Real Boss

Cadou pentru cupluri: halate personalizate The Boss / The Real Boss

Cadou matrionial halate de baie si prosoape

Cadou matrimonial: 2 halate baie si 4 prosoape

Set trei prosoape personalizate: de duș / de mâini / covoraș de picioare

Preț standard 239,00 RON Preț special 224,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere