WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre zodiile disponibile, care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”. Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un set de halate de baie personalizate prin broderie cu semnele zodiacale potrivite și un text la alegere reprezintă o alegere excelentă pentru orice cuplu. Semnele zodiacale vor da o notă personală halatelor de baie, iar textul poate fi reprezentat de numele posesorilor sau de calitatea în care aceștia le vor primi ca și cadou (Nași, Fini, Părinți, Bunici, etc). În plus, semnele zodiacale se pot dovedi a fi o alegere "neutră" în cazurile în care doriți să faceți un cadou, dar nu îi cunoașteți suficient de bine pe destinatarii acestuia, astfel încât să le știți îndeaproape gusturile și preferințele. În acest caz, dacă le cunoașteți zodiile, puteți merge la sigur cu un cadou personalizat care va fi apreciat atât pentru calitatea si utilitatea accesoriului vestimentar (halatele de baie), cât și pentru originalitatea personalizării!

Vă oferim o gamă variată de halate de baie, din care puteți alege diverse culori, precum și mărimile dorite. Avem disponibile toate măsurile, de la S la 7XL, principiul alegerii mărimii potrivite în privința halatelor de baie plecând de la faptul că acestea reprezintă un accesoriu vestimentar lejer, folosit în general în casă, astfel că este recomandabil ca mărimile să fie mai mari decât cele folosite în mod obișnuit, în cazul unui tricou sau al unei cămăși.

Indiferent de culoarea sau mărimea aleasă, halatele noastre vor fi, întotdeauna, din bumbac 100% velour, material considerat a reprezenta definiția calității premium în privința halatelor de baie: pe interior bumbacul are textura prosopului, pentru a fi absorbant (aspect foarte util la ieșirea din baie), iar la exterior firul de bumbac este tăiat fin, rezultând o textură moale, catifelată (velour), care să vă facă să vă simțiți cu adevărat confortabili purtând niște halate de baie de calitate!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Bleu, Roz, Negru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halate (diverse culori) personalizate cu semnele zodiacale
Scrie recenzia ta!
Set halate casa barbat dama - turcoaz si mov

Set halate casă turcoaz și mov, diverse mărimi

Prosoape personalizate leu varsator

Prosoape personalizate cu semne zodiacale (culori variate)

Set halate (diverse culori) personalizate cu semnele zodiacale

329,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere