WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie verzi, disponibile in doua variante: trei sferturi cu gluga sau lungi, cu sal. Personalizate cu un design potrivit, pot deveni un excelent cadou pentru barbati. Halate de baie din bumbac 100%, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeM, L, XL, XXL
CuloareVerde

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat bărbați verde, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat barbati visiniu

Halat bărbătesc grena - vișiniu, personalizat

Prosop turcoaz personalizat prin broderie cu monograma

Prosoape personalizate, turcoaz, 550 gr/mp (3 dimensiuni)

Halat bărbați verde, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere