WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

In căutarea unui cadou deosebit pentru un doctor (medic), pentru o asistentă medicală sau orice alt membru al corpului medical? Faceți-i un cadou special, util și în același timp creat doar pentru el sau ea! Un halat personalizat din bumbac 100%, calitate premium, brodat cu un design specific, va fi cu siguranță foarte apreciat! Marimi: consultati ghidul de marimi.

În cazul în care doriți, vă oferim și diverse seturi formate din halate de baie și prosoape personalizate, pentru El sau pentru Ea, într-o gamă cu adevărat variată de mărimi și culori.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru inchis, Grena, Mov / Lila, Rosu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat doctor (medic), personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Halat dama bordo visiniu grena

Capot de casă mărimi mari 3XL-4XL / 5XL-6XL / 7XL

Halat baie creponat nu lasa scame

Halat alb premium, gros, cu interior creponat, din bumbac 100%, personalizat

Halat doctor (medic), personalizat prin broderie

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere