WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

In căutarea unui cadou pentru Nașu'? Un halat de baie personalizat prin broderie pentru Nașul tău va reprezenta un cadou foarte apreciat! Halat de baie din bumbac 100%, disponibil într-o gamă variată de culori, în toate mărimile (de la S la 7XL) și personalizat prin broderie cu designuri alese special pentru bărbați. Halate de baie din bumbac 100%, cu cordon. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.  

Iar dacă vrei să faci un cadou atât Nașului cât și Nașei, avem disponibile seturi de halate de baie personalizate pentru Nașul și Nașa, seturi de halate de baie și prosoape pentru Nașul și Nașa și, bineînțeles și seturi de halate de baie personalizate pentru Nașul, Nașa și Nășicul sau Nășica!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru inchis, Grena, Turcoaz, Negru

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat personalizat pentru Nașu'
Scrie recenzia ta!
Set halate lux alb si gri petrol

Cadou pentru El și Ea: Halate personalizate The Master / The Real Master

Halate personalizate pentru nasi alb si negru

Set două halate de lux, extra-pufoase, personalizate

Halat personalizat pentru Nașu'

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere