WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Răsfățați-vă cu niște prosoape ce definesc noțiunea luxului, la o densitate de 800 gr / mp, personalizate prin broderie așa cum vă doriți! O calitate de neegalat, pe care suntem foarte bucuroși să o avem în portofoliul nostru de produse! Dimensiuni: 70 x 140 cm. Material: bumbac 100%.
Mai multe despre calitatea prosoapelor puteți citi în articolul dedicat de pe blogul nostru, pe care îl găsiți aici.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop alb de lux, 70x140 cm, 800 gr/mp, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat cu nume si initiala

Prosop de duș personalizat, 70x140 cm, 650 gr/mp

Prosop personalizat calitate superioara

Prosop de lux personalizat, 700 gr/mp (diverse culori disponibile)

Prosop alb de lux, 70x140 cm, 800 gr/mp, personalizat

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!