NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie pentru copii, din bumbac 100%, culoarea mov-lila, în 5 variante de mărimi, cu broderie veselă pe glugă. Halatele sunt din bumbac velour (catifelate la exterior - textura obținută prin tăierea fină a firului de bumbac și din prosop absorbant la interior) și se comercializează personalizate prin broderie, atât cu un text la alegere (numele copilului) cât și cu un design pe care îl puteți selecta din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloareMov / Lila

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat copii mov-lila, bumbac 100%, personalizat
Scrie recenzia ta!
Cutie cadou negru cu mov cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri cubice de 25 x 25 x 25 cm

set pentru fete halat si prosop personalizate

Set fetițe 1-2 ani: halat de baie și prosop, personalizate

Halat copii mov-lila, bumbac 100%, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere