WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie pentru copii de 1-14 ani, din bumbac 100% calitate premium, într-o nuanță foarte frumoasă de turcoaz închis, potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete! Halatele sunt din bumbac velour (catifelate la exterior - textura obținută prin tăierea fină a firului de bumbac și din prosop absorbant la interior) și se comercializează personalizate prin broderie, atât cu un text la alegere (numele copilului) cât și cu un design pe care îl puteți selecta din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Dacă doriți să includeți acest halat într-un set, alături de un prosop personalizat prin broderie (din gama foarte variată de prosoape pe care v-o oferim, de diferite mărimi și culori), găsiți diferite variante în categoria dedicată seturilor de halate și prosoape personalizate, disponibilă aici. Vă mulțumim!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloareTurcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat copii turcoaz închis, calitate premium, personalizat (1-14 ani)
Scrie recenzia ta!
Halat copii albastru 0-13 ani

Halat copii albastru, calitate premium, personalizat (0-14 ani)

Papuci de casa de lux din bumbac

Papuci de casa din bumbac, calitate lux

Halat copii turcoaz închis, calitate premium, personalizat (1-14 ani)

124,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!