WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie pentru fete, din bumbac 100% calitate premium, în nuanțe foarte frumoase de roz, moi și catifelate! Halatele sunt din bumbac velour (catifelate la exterior - textura obținută prin tăierea fină a firului de bumbac și din prosop absorbant la interior) și se comercializează personalizate prin broderie, atât cu un text la alegere (de exemplu numele fetiței) cât și cu un design pe care îl puteți selecta din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție. Halatele potrivite pentru vârste cuprinse între 0 și 14 ani au o nuanță de roz apropiată de un roz-corai, iar cele potrivite pentru vârstele cuprinse între 10 și 13 ani sunt disponibile atât în nuanța de roz-corai, cât și într-o nuanță de roz deschis. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareRoz deschis

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat fete roz, calitate premium, personalizat (0-14 ani)
Scrie recenzia ta!
Halat copii albastru 0-13 ani

Halat copii albastru, calitate premium, personalizat (0-14 ani)

Halate personalizate prin broderie

Set halate de baie albe, personalizate

Halat fete roz, calitate premium, personalizat (0-14 ani)

124,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!