WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Cum să alegi halatul de baie potrivit?

Halatul de baie, folosit de multe ori și ca halat / capot de casă, reprezintă o piesă importantă a oricărei garderobe, un accesoriu vestimentar confortabil și cu adevărat luxos, atunci când este de calitate, din bumbac 100%, moale și pufos. Indiferent dacă îți place să te înfășori în halatul tău la ieșirea din baie sau daca îl folosești mai degrabă dimineața, când îl arunci pe tine în grabă, ca parte a rutinei zilnice, halatul de baie intră în categoria accesoriilor esențiale, care nu pot lipsi din nicio casă în care chiar vrei să te simți „ca acasă”.

Cum alegi halatul de baie potrivit

Halatele de baie confecționate din materiale de calitate pot fi foarte durabile, putând fi folosite pentru ani si ani, așadar este important să găsești unul care să îți placă cu adevărat, înainte de a-l cumpăra. O variantă de personalizare, acum la îndemână, este cea în care halatul de baie este brodat cu un element grafic cu adevărat pe gustul tău – aici, pe HalateSiProsoape.ro, îți oferim variante aproape nelimitate de personalizare, cu design-uri extrem de variate, monograme de 1, 2 sau 3 inițiale, sau semne zodiacale, fiecare din ele disponibil în 5 variante grafice, pentru adulți sau copii. Să revenim, însă, la tema acestui articol și să vedem care sunt lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te gândești să cumperi un halat de baie:

1. În primul rând, chiar ai nevoie de un halat de baie?

Halate de baie culori inchise Halate de lux cu gluga King Queen
Halatul de baie este un accesoriu vestimentar foarte versatil, potrivit în orice situație în care vrei să te simți comod/ă și confortabil/ă. Îl poți folosi imediat la ieșirea din baie, înainte să te îmbraci, sau îl poți purta peste pijamale sau peste hainele de casă, în zilele sau serile mai răcoroase. Atunci când sunt confecționate din bumbac 100% și sunt, deci, absorbante, halatele de baie pot reprezenta și un substitut pentru prosop la ieșirea din duș sau din piscină / saună, ori pe plajă. Revenind la întrebarea „chiar am nevoie de un halat de baie?” răspunsul va fi, evident, unul personal, dar cu siguranță un halat de baie de calitate, din bumbac 100%, te poate face să te simți confortabil/ă și (mai) relaxat/ă de-a lungul rutinei zilnice sau cel puțin a celei de dimineață și seară.

2. Ce fel de material îți dorești?

Halate pentru nasi personalizate Cadou pentru nasu bogatasu nasa bogatasa set halate
Halatele de baie pot fi confecționate din materiale variate, având diferite texturi și densități. Pe HalateSiProsoape.ro am luat decizia să comercializăm exclusiv halate din bumbac 100%, excepție făcând doar halatele și compleurile din satin, pentru doamne. În comerț există, bineînțeles și numeroase halate de baie din materiale sintetice (numite, uneori, „cocolino”), care au un aspect plăcut la atingere dar care, fiind sintetice, nu absorb apa și pot avea și efecte adverse asupra pielii. Dacă doriți halate de baie din materiale sintetice, nu le veți gasi la noi pe site, însă, dacă vă doriți halate de baie din bumbac 100%, vă oferim o gamă foarte variată de mărimi și culori, din care veți putea alege varianta preferată!

3. Ce tip de halat ți se potrivește mai bine?

Set the boss the real boss the boss baby Cadouri pentru bunici
În general, halatele de baie au o croială unisex, însă o diferentă notabilă o reprezintă gluga, care poate să fie prezentă, sau nu, așadar vom avea halate de baie cu glugă și halate de baie fară glugă, care de cele mai multe ori vor fi cu guler-șal. Halate cu glugă sunt, de obicei utile la ieșirea din baie, în special pentru persoanele cu părul mai lung, pentru care gluga poate fi utilă pentru uscarea mai rapidă a părului. Halatele cu glugă au și un aspect mai sportiv și sunt, de obicei și mai scurte (trei-sferturi, pana în dreptul genunchiului), ele fiind o opțiune și pentru copiii de vârste mai mari, care nu se mai încadrează la mărimile pentru copii. Apropos de copii, halatele pentru aceștia au, de cele mai multe ori (în cazul halatelor pentru copii de pe HalateSiProsoape.ro – întotdeauna) glugă, aceasta reprezentând un accesoriu cu adevărat important în cazul tuturor copiilor, băieți sau fete.
Cadou de familie cu tema nautica halate personalizate Cadouri pentru sahisti halate verzi personalizate
Halatele cu guler șal nu beneficiază de latura practică oferită de glugă, însă sunt mai versatile, rămânând utile la ieșirea din baie, dar având totodata un aer mai elegant, ceea ce le face mai potrivite în a fi folosite si ca halat / capot de casă. În final, alegerea tipului de halat (cu guler șal sau cu glugă) este una subiectivă, fiecare dintre noi având preferințe personale în acest sens.

4. De ce să aleg un halat de baie personalizat?

Cadou pentru nasii de botez Cadou de familie mama tata si 2 copii halate personalizate
Halatul de baie este, prin definiție, un accesoriu vestimentar personal, chiar intim, astfel ca, din această perspectivă, ideea de a-l personaliza se pretează extrem de bine! Chiar și daca vor fi purtate exclusiv în casă, va fi foarte bine ca fiecare să știe ce halat de baie să folosească, inclusiv în cazul în care aveți invitați! Daca halatul de baie (de adulți sau de copii) va fi folosit și în afara casei, la piscină, la mare, la saună sau la SPA, va fi cu atât mai important să fie personalizat, astfel încât să nu poată fi confundat sau folosit, din greșeală, de nimeni altcineva!
Cadou pentru cel mai bun nas si cea mai buna nasa halate personalizate Cadou familie 2 copii halate baie personalizate
Dincolo de aspectele practice ale personalizării, menționate mai sus, un halat de baie sau un set de halate de baie (pentru cupluri sau pentru o întreagă familie) personalizate se pot transforma într-un cadou cu adevărat excelent: practic, util, de folosință îndelungată și, în același timp, având o notă cât se poate de personală! Pe HalateSiProsoape.ro halatele de baie sunt personalizate, întotdeauna, prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a halatelor de baie. În plus, puteți alege dintr-o gamă extrem de variată de designuri, monograme, blazoane sau semne zodiacale, astfel încât să puteți găsi varianta cea mai potrivită de personalizare, pentru fiecare în parte! Halatele pot fi brodate atât pe față, cât și pe spate, întrun mod unitar sau cu broderii diferite și, dacă se dorește, pot fi oferite ambalate în cutii cadou foarte frumoase, pe care le-am căutat îndelung, astfel încât sa se potrivească și să completeze un cadou personalizat cu adevărat special!

În cazul în care vă gândiți să oferiți cadou un halat de baie sau un set de halate de baie, pentru un cuplu sau pentru o întreagă familie, vă oferim, ca extra-opțiune, diferite variante de cutii-cadou cu fundiță de satin pe capac. Știm cu toții că oricât de reușit ar fi un cadou, modalitatea de prezentare a acestuia poate face diferența, iar o cutie cadou frumoasă și deosebită va fi, cu siguranță, de mare efect! În funcție de produsele comandate, puteți alege cutia cadou potrivită: de 22 cm3, 25 cm3 sau 30 cm3.
cutie cadou eleganta
cadou pentru familia nasilor halate si prosoape cu semne zodiacale Cadou de nunta set complet de baie halate si prosoape personalizate prin broderie
Cadouri cu blazon personalizate Halate de baie brodate pe spate family is forever
Set halate baie personalizate cu zodiac Set halate de baie personalizate cu monograma coroana A si M
Sperăm că v-am dat câteva idei și am descris, măcar pe scurt, principalele elemente de care e bine să ținem cont atunci când alegem un halat de baie de calitate! Care este experiența voastră în privința halatelor de baie? Pe care le preferați? Cum v-ar plăcea să le personalizați? Scrieți-ne un comentariu și vom fi bucuroși să vă răspundem!