WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele trei produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una, doua sau trei dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe toate produsele. Dacă se aleg imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs, etc.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Dacă sunteți în căutarea unui cadou personalizat pentru o familie cu un copil, vă propunem un set de halate de baie personalizate prin broderie cu motive nautice, care va fi cu siguranță apreciat, constituind un cadou pe cât de frumos și original, pe atât de practic și util! Alegeți dintre numeroase designuri de broderie cu temă nautică pe care vi le punem la dispoziție, iar după primirea comenzii vă vom contacta și telefonic înainte de a o procesa, pentru a ne asigura că totul va ieși exact așa cum vă doriți!

Vă oferim o gamă variată de halate de baie, din care puteți alege diverse culori, precum și mărimile dorite. Avem disponibile toate măsurile pentru adulți, de la S la 7XL, principiul alegerii mărimii potrivite în privința halatelor de baie plecând de la faptul că acestea reprezintă un accesoriu vestimentar lejer, folosit în general în casă, astfel că este recomandabil ca mărimile să fie mai mari decât cele folosite în mod obișnuit, în cazul unui tricou sau al unei cămăși.În privința copiilor, vă oferim nu mai puțin de opt variante de mărimi, care acoperă toate vârstele, de la câteva luni la 12-13 ani.

Indiferent de culoarea sau mărimea aleasă, halatele noastre vor fi, întotdeauna, din bumbac 100% velour, material considerat a reprezenta definiția calității premium în privința halatelor de baie: pe interior bumbacul are textura prosopului, pentru a fi absorbant (aspect foarte util la ieșirea din baie), iar la exterior firul de bumbac este tăiat fin, rezultând o textură moale, catifelată (velour), care să vă facă să vă simțiți cu adevărat confortabili purtând niște halate de baie de calitate!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareAlb, Crem / Ivory, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Mov / Lila, Rosu, Turcoaz, Negru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou familie 2 adulți și 1 copil: halate personalizate cu motive nautice
Scrie recenzia ta!
Halate de casa visiniu si crem - set

Set halate colorate: vișiniu-bordeaux și crem

Set halate bleumarin si roz inchis

Set halate baie / casă: bleumarin și roz închis

Cadou familie 2 adulți și 1 copil: halate personalizate cu motive nautice

435,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!