WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca sunteți în căutarea unui prosop cu adevărat special, vă recomandăm acest prosop de dimensiuni mari (90 x 170 cm), 100% bumbac organic, calitate premium (aprox. 700 gr / mp), personalizat prin broderie așa cum vă doriți. Prosopul este disponibil atât pe alb cât și în varianta gri-antracit.

Vă recomandăm, alaturi de acest prosop de dimensiuni mari și halatele de baie de dimensiuni mari, disponibile aici.

Mai multe informații

Mai multe informații
CuloareAlb, Negru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop de lux, mărime mare, 90 x 170 cm, bumbac organic
Scrie recenzia ta!
Set halat si prosop alb copii

Set halat baie și prosop, diverse culori, personalizate pentru fete 13-14 ani

Prosop turcoaz personalizat prin broderie cu monograma

Prosoape personalizate, turcoaz, 550 gr/mp (3 dimensiuni)

Prosop de lux, mărime mare, 90 x 170 cm, bumbac organic

150,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere