WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Vă propunem un set de halate personalizate prin broderie cu teme nautice, pentru El și Ea, cu nu mai puțin de 88 de designuri de broderie cu temă nautică din care puteți alege! Halatele sunt din bumbac 100%, potrivite atât la ieșirea din baie (având pe interior textura prosopului), cât și pentru a fi purtate prin casă, peste o ținută lejeră. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunare și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție. Vă oferim o gamă foarte variată de halate de baie, disponibile într-o gamă completă de mărimi, de la S la 7XL! Vă recomandăm să consultați și ghidul de mărimi al halatelor de baie

Puteți găsi și alte variante de halate și prosoape sau idei de personalizare a acestora în categoria dedicată seturilor de halate și prosoape personalizate, disponibilă aici. Vă mulțumim!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Albastru inchis, Grena, Turcoaz, Negru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate personalizate cu temă nautică pentru El și Ea
Scrie recenzia ta!
Set halate bleumarin si crem

Set halate bărbat / damă: bleumarin și crem

Set halate bleumarin si visiniu din bumbac 100%

Set halate bleumarin și grena - toate mărimile, de la S la 7XL!

Halate personalizate cu temă nautică pentru El și Ea

329,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!