WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduc literele ce vor fi brodate, în funcție de tipul monogramei alese și în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate literele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre monogramele disponibile, care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii monogramei, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (în cazul alegerii unei monograme cu o singură inițială în câmpul „Text personalizat prin broderie” va fi introdusă o singură literă, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere, etc.). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Faceti-i un cadou special, util si in acelasi timp creat doar pentru el! Un halat de baie calitate premium, din bumbac 100%, catifelat la exterior si cu prosop absorbant la interior, brodat cu monograma lui, ce poate fi compusa din una, doua sau trei litere! Halate parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeM, L, XL, XXL, 4XL, 5XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila

Recenzii 5

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie (diverse culori), brodat cu monograma
Scrie recenzia ta!
Halat si prosop personalizate pentru Ea

Cadou pentru ea: halat de baie și prosop, personalizate

Halat baie alb cu zodia leu

Halat de baie (culori diverse) personalizat cu semnul zodiacal

Halat de baie (diverse culori), brodat cu monograma

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!