WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halat de damă verde, din bumbac 100%, potrivit atât la ieșirea din baie sau piscină, cât și pentru a fi purtat prin casă. Disponibil în mai multe variante de mărimi, S/M, L/XL sau XXL. Aceste halate de baie sunt catifelate la exterior (cu o textură de tip velur, obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac) și din frotir (prosop absorbant) la interior. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunare și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium. 

Același model de halat poate fi disponibil și în culorile crem, roșu, mov, vișiniu-bordo sau turcoaz. 

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL
CuloareVerde

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat baie damă verde, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat baie verde bumbac

Halat baie verde, bumbac 100%

Halat si prosop personalizate cu Ying si Yang

Halat și prosop personalizate cu Yin si Yang

Halat baie damă verde, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere