NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

Acest produs se comercializează nepersonalizat! Dacă doriți varianta personalizată prin broderie, o puteți găsi aici (variante pentru băieți) sau aici (variante pentru fete). Vă mulțumim!

Informații produs

Halate de baie pentru copii, în varianta de culoare galbenă, disponibile în mai multe variante de mărimi, brodate cu ursuleț și albinuțe. Halatele de baie pentru copii sunt din bumbac 100% și de foarte bună calitate - catifelate la exterior și din prosop absorbant pe interior. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Ca întotdeauna în cazul halatelor de baie pentru copii, vă recomandăm ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie.

Același model de halat pentru copii poate fi disponibil și în culorile alb, bleu, roz, roz-corai, verde, mov sau turcoaz! De asemenea, vă propunem și un alt model de halat pentru copiii de 1-9 ani, disponibil în culorile bleu, roz, roz- închis, verde, turcoaz, mov, portocaliu-piersică și galben!

Halatele de baie pentru copii pot fi comercializate și personalizate prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a materialelor textile. Vi le propunem în variante potrivite pentru băieți sau pentru fete, precum și sub forma unor seturi cadou formate din halate de baie și prosoape personalizate și ele cu designuri relevante pentru băieți sau fete.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloareGalben

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat copii galben, model cu ursuleț și albinuțe
Scrie recenzia ta!
Halat copii roz model cu ursulet

Halat fete roz, model cu ursuleț și albinuțe, 1-11 ani

Halat copii verde model cu ursulet

Halat copii verde, model cu ursuleț și albinuțe

Halat copii galben, model cu ursuleț și albinuțe

99,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 2550 caractere