WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie alb din bumbac 100%, prevăzut cu glugă, util la ieșirea din baie, la piscină, saună, sau în orice alt context în care doriți să vă simțiți comod/ă! Aceste halate de baie sunt catifelate la exterior (cu o textură de tip velur, obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac) și din frotir (prosop absorbant) la interior. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunare și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium. Halatele albe cu glugă sunt disponibile în două variantele de mărimi, S/M sau L/XL!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareAlb

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie cu glugă, alb de lux, personalizat (unisex)
Scrie recenzia ta!
Poncho plaja barbati

Poncho plajă WAVE STYLE, unisex, calitate premium

Halat barbati bleumarin

Halat baie bărbați - Bleumarin, toate mărimile, de la S la 7XL!

Halat de baie cu glugă, alb de lux, personalizat (unisex)

199,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere