WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie din categoria lux, din bumbac 100%, gros, cu densitate mare a materialului și cu o textură deosebită, tip raiat la exterior și creponat la interior! Acest halat este disponibil în variantele de mărime S/M și L/XL. 


Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat alb premium, gros, cu interior creponat, din bumbac 100%, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat doctor personalizat

Halat doctor (medic), personalizat prin broderie

Papuci de casa de lux din bumbac

Papuci de casa din bumbac, calitate lux

Halat alb premium, gros, cu interior creponat, din bumbac 100%, personalizat

199,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere