WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halatele de baie colorate, grena inchis si albastru inchis (bleumarin) sunt confectionate dintr-un bumbac de calitate, catifelat la exterior, ceea ce le face potrivite si pentru a fi purtate in casa, ca si capoate, eventual peste pijamale. Se pot transforma in accesoriul vestimentar preferat pentru a fi purtat in casa, din toamna si pana la venirea primaverii. Le gasiti aici inclusiv in variantele de marime foarte mare, 3/4XL, 5/6XL si chiar 7XL. Material: bumbac 100%. Marimi: consultati ghidul de marimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Albastru inchis

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCapot de casă mărimi mari 3XL-4XL / 5XL-6XL / 7XL
Scrie recenzia ta!
Halat bleumarin monograma regala

Halat de baie bărbați, bleumarin, personalizat

Halat barbati visiniu

Halat bărbătesc grena - vișiniu, personalizat

Capot de casă mărimi mari 3XL-4XL / 5XL-6XL / 7XL

209,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!