WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosopel personalizat pentru băieți, disponibil în diverse culori (alb, crem, albastru, grena), ideal la creșă, grădiniță, after-school sau în tabără! Din bumbac 100%, densitate de 550 gr / mp, dimensiune 30 x 50 cm.
Personalizarea se realizează prin broderie, cu grafice potrivite pentru băieți. Cu siguranță cel mic va fi încântat să aibă un prosopel brodat cu numele lui și un design pe gustul său!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime30 x 50 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru inchis, Grena

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsopel grădiniță personalizat pentru băieți (diverse culori)
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat pentru fete, cu unicorn

Prosop personalizat pentru fete (diverse mărimi și culori)

Prosopel gradinita fata

Prosopel grădiniță personalizat pentru fete (diverse culori)

Prosopel grădiniță personalizat pentru băieți (diverse culori)

49,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere