WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie personalizat prin broderie pentru Nașa ta va reprezenta, cu siguranță, un cadou foarte apreciat! Daca Nașa ta nu are încă un halat de baie personalizat special pentru ea sau dacă vrei să-i dăruiești încă unul, cu o altă croială sau într-o altă mărime, ai ajuns în locul potrivit! Halat de baie din bumbac 100%, disponibil într-o gamă variată de culori, în toate mărimile (de la S la 7XL), cu guler șal sau cu glugă și personalizat prin broderie cu designuri alese special pentru doamne și domnișoare. Halate de baie din bumbac 100%, cu cordon. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.  

Iar dacă vrei să faci un cadou atât Nașei cât și Nașului, avem disponibile seturi de halate de baie personalizate pentru Nașa și Nașul, seturi de halate de baie și prosoape pentru Nașa și Nașul și, bineînțeles și seturi de halate de baie personalizate pentru Nașa, Nașul și Nășicul sau Nășica!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Mov / Lila, Rosu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat personalizat pentru Nașa
Scrie recenzia ta!
Halate personalizate familie

Set halate (culori variate) personalizate pentru Mama, Tata și Copilul

Set baie retro vintage antic din ceramica

Set accesorii baie din ceramică - 5 piese elegante

Halat personalizat pentru Nașa

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!