WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Din gama halatelor colorate pentru copii, vă propunem aceste halate galbene, din bumbac 100% velour, foarte vesele si potrivite atât pentru băieți cât și pentru fete. Ca și halatele verzi, galbene sau portocalii, aceste halate sunt disponibile în 5 variante de mărimi (1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani). Ca întotdeauna, recomandarea noastră este ca mărimea halatului să fie cu unul sau chiar doi ani mai mare decât vârsta efectivă a copilului! Halatele sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au deja brodat, pe glugă, ochișori și guriță, ca în imaginile de prezentare!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloareGalben

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat pentru copii 7-14 ani, galben, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat pentru fete, cu unicorn

Prosop personalizat pentru fete (diverse mărimi și culori)

Prosop mov personalizat

Prosoape personalizate, culoarea mov, 550 gr/mp (3 dimensiuni)

Halat pentru copii 7-14 ani, galben, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!