Toate mărimile pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

Acest produs se comercializează nepersonalizat! Dacă doriți varianta personalizată prin broderie, o puteți găsi aici (variante pentru băieți) sau aici (variante pentru fete). Vă mulțumim!

Informații produs

Halate de baie albastre, pentru copii cu vârste între 1 și 12 ani, brodate cu ursuleț și albinuțe. Halatele de baie pentru copii sunt din bumbac 100% și de foarte bună calitate - catifelate la exterior și din prosop absorbant pe interior. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și au o capacitate foarte bună de absorbție, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Ca întotdeauna în cazul halatelor de baie pentru copii, vă recomandăm ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie.

Același model de halat pentru copii poate fi disponibil și în culorile alb, roz, roz-corai, galbenverde, mov sau turcoaz! De asemenea, vă propunem și un alt model de halat pentru copiii de 1-9 ani, disponibil în culorile bleu, roz, roz- închis, verde, turcoaz, mov, portocaliu-piersică și galben!

Halatele de baie pentru copii pot fi comercializate și personalizate prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a materialelor textile. Vi le propunem în variante potrivite pentru băieți sau pentru fete, precum și sub forma unor seturi cadou formate din halate de baie și prosoape personalizate și ele cu designuri relevante pentru băieți sau fete

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani
CuloareBleu

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat copii albastru, model cu ursuleț și albinuțe, 1-11 ani
Scrie recenzia ta!
Halat copii alb model cu ursulet

Halat copii alb, model cu ursuleț și albinuțe, 1-13 ani

Halat copii roz model cu ursulet

Halat fete roz, model cu ursuleț și albinuțe, 1-11 ani

Halat copii albastru, model cu ursuleț și albinuțe, 1-11 ani

99,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!