Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie galbene, disponibile in doua variante: trei sferturi cu gluga sau lungi, cu sal. Personalizati-le asa cum stiti ca ii va place si transformati-le intr-un excelent cadou pentru barbati! Halate de baie din bumbac 100%, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeM, L, XL, XXL
CuloareGalben

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie galben, personalizat pentru bărbați
Scrie recenzia ta!
Cadou aniversare 43 de ani semn zodiacal

Prosop personalizat cu semnul zodiacal

Halat barbati bleu personalizat cu masina si initiale

Halat bărbați bleu, personalizat

Halat de baie galben, personalizat pentru bărbați

159,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere