WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Puteți găsi și alte variante de halate și prosoape sau idei de personalizare a acestora în categoria dedicată seturilor de halate și prosoape personalizate, disponibilă aici. Vă mulțumim!

Informații produs

În căutarea unui cadou pentru nunta de aur cu care să nu dați greș? Alegeți un set de halate și prosoape personalizate prin broderie cu cifra 50 sub forma unei monograme sau în orice alt mod doriți! Un cadou elegant, practic și original! Pentru o astfel de aniversare deosebita, un astfel de cadou va fi apreciat atât pentru frumusețe, cât și pentru utilitate.

Halatele sunt întotdeauna din bumbac 100%, având pe interior textura prosopului - frotir (pentru a fi absorbante), în timp ce la exterior textura poate fi aceeași (frotir) sau firul de bumbac poate fi tăiat fin, rezultând o textură catifelată (velour). Halate parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Prosoapele din acest set sunt cele în varianta de duș (70 x 140 cm) sau în varianta de prosoape foarte mari (80 x 160 cm sau chiar mai mult) și sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Întotdeauna din bumbac 100%, prosoapele noastre au o densitate premium (600 gr/mp) sau chiar de lux (700, 800 sau chiar 900 gr / mp).

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Roz corai, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila, Rosu, Bleu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru nunta de aur: halate și prosoape personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat baie mov personalizat

Halat damă mov, personalizat

Halat baie gri petrol extra pufos

Halat gri petrol-turcoaz foarte închis, de lux (densitate mare), personalizat

Cadou pentru nunta de aur: halate și prosoape personalizate

495,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!