WhatsApp
+40 723 890 009
Livrăm rapid* în România și UE. Halate adulți (S-7XL) și copii (0-14 ani) din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie galbene, cu dungulițe verticale în aceeași nuanță, ce dau o notă elegantă, disponibile în două variante: trei sferturi cu glugă sau lungi, cu guler șal. Potrivite atât pentru doamne, cât și pentru fetele de vârste mai mari (în special varianta trei-sferturi cu glugă). Halate de baie din bumbac 100%, cu cordon. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareGalben

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat damă galben, bumbac 100%, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat-sauna-carol-mavi-bleu

Halat sauna, subțire, bumbac 100%

Halat dama verde

Halat damă verde, bumbac 100%, personalizat

Halat damă galben, bumbac 100%, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!