WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

 1. Cat dureaza livrarea comenzilor?

Pentru ca ne dorim sa va livram produse unicat si personalizam toate halatele si prosoapele prin broderie, conform doleantelor Dvs, termenul standard de livrare a comenzilor este de 3-6 zile lucratoare. Totusi, facem eforturi sa livram toate produsele in cel mai scurt timp posibil si sa tinem cont de eventuale urgente. Gasiti detaliile complete in privinta livrarii produselor de pe HalateSiProsoape.ro pe pagina dedicata pe care o puteti accesa aici.

 2. Cat costa transportul?

 Transportul costa 20 RON. In unele cazuri, este posibil sa aplicam o taxa de livrare de urgenta de 10 RON.

 3. Cat costa personalizarea halatelor si a prosoapelor?

Personalizarea este intotdeauna inclusa in pret. Toate preturile afisate sunt cele finale si se refera la produsul personalizat conform doleantelor Dvs.

 4. Cum se poate face plata?

Plata se poate face ramburs, prin transfer bancar sau prin intermediul cardului bancar. Gasiti toate detaliile pe pagina Cum platesc

 5. Cum se pot personaliza produsele?

Toate produsele se pot personaliza prin broderie atat cu un text la alegere (in limita unui numar maxim de caractere, precizat pentru fiecare produs in parte), cat si cu un design de broderie, din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie. Gasiti toate detaliile plasarii unei comenzi pe pagina dedicata, Cum comand.