WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Cum comand halate de baie sau prosoape (personalizate)

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online HalateSiProsoape.ro veti avea nevoie de o adresa de e-mail valida. Va sugeram ca inainte de a plasa o comanda, sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea se face extrem de simplu si, intrucat suntem siguri ca veti reveni pe HalateSiProsoape.ro, veti avea posibilitatea sa efectuati mai usor comenzi ulterioare. Totusi, efectuarea de comenzi se poate efectua si fara a va inregistra, caz in care va trebui sa introduceti toate datele necesare, conform formularului, de fiecare data cand veti plasa o comanda.

Dupa plasarea comenzii, toti cleientii nostri sunt contactati telefonic, pentru a discuta si clarifica in detaliu personalizarea prin broderie, marimile si orice alte detalii si a ne asigura ca totul va iesi exact asa cum va doriti. 

Pentru ca vrem sa va oferim intotdeauna doar produse cu adevarat unice si originale, halatele si prosoapele de pe HalateSiProsoape.ro se comercializeaza si personalizate prin broderie, cea mai stilata, aleganta si in acelasi timp calitativa modalitate de personalizare. Personalizarea prin broderie se realizeaza urmand etapele descrise mai jos:

 1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”. Textul personalizat introdus nu va include diacritice, dar in cazul in care doriti sa scriem cu diacritice sau caractere speciale, in masura in care va fi posibil o vom face - precizati detaliile intr-unul din campurile de comentarii disponibile. Dimensiunea literelor, fontul folosit, precum si pozitionarea textului vor fi stabilite de catre personalul HalateSiProsoape.ro.

 2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat si in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul HalateSiProsoape.ro. In cazul in care se doreste o secventa precisa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

Majoritatea produselor vin si cu posibilitatea personalizarii cu un design de broderie, inclusiv monograme sau semne zodiacale, varianta care este intotdeauna inclusa in pret. Pentru aceste produse, se continua cu pasul 3, astfel:

 3. Se alege o imagine din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie. Fiecare produs vine cu cel putin 10, uneori chiar 20 de designuri (prezentate sub forma unor imagini) din care il puteti alege pe cel preferat. Designurile variaza de la un produs la altul si sunt inter-schimbabile, asadar daca va place mai mult un design pe care il gasiti pe pagina unui alt produs decat cel pe care vreti sa il comandati, vom putea broda produsul ales cu designul preferat. Exemplu: doriti sa personalizati un halat bleumarin cu un design cu inimioare, care nu este disponibi pe pagina halatului bleumarin, dar se regaseste pe pagina prosoapelor de nunta. Acest lucru va fi posibil - doar precizati acest fapt in campul de comentarii si vom stabili toate detaliile in momentul in care va vom contacta telefonic, chiar inainte de a broda halatele sau prosoapele.

Pe langa designurile foarte variate pe care vi le punem la dispozitie, halatele si prosoapele pot fi personalizate si cu: 

  • Semnele zodiacale – atat sub forma zodiacului clasic cat si sub forma unui zodiac pentru copii
  • Monograme – un mod foarte elegant de a personaliza prin broderie haine sau accesorii. Monogramele pot lua forma unei initiale a numelui (o singura litera) sau pot fi compuse din 2 litere (de exemplu Initiala Prenume + Initiala Nume sau, in cazul unui cuplu, Initiala Prenume Ea + Initiala Prenume El) sau din 3 litere (de exemplu Initiala Prenume 1 + Initiala Prenume 2 + Initiala Nume sau, in cazul unui cuplu, Initiala Prenume Ea + Initiala Nume de Familie + Initiala Prenume El). In cazul alegerii unei monograme, introduceti in campul “Text personalizat” una, doua sau trei litere, in ordinea pe care o doriti (in acest caz, implicit, produsul va fi personalizat cu aceste litere sub forma unei monograme). Ulterior introducerii literelor, alegeti tipul de monograma dintre variantele afisate: monograma compusa dintr-o singura litera, din doua sau trei litere, corespunzator textului introdus in campul „Text personalizat”.

Culorile imaginii brodate pot diferi de cele afisate si vor fi alese de catre personalul HalateSiProsoape.ro in functie de culoarea produsului si de cea a textului personalizat. Dimensiunea imaginii brodate va fi stabilita, de asemenea, de catre personalul HalateSiProsoape.ro.

Ca extraoptiune, puteti alege o cutie cadou cu fundita de satin pe capac, pentru o impachetare cu adevarat eleganta. Va punem la dispozitie 3 variante de cutii - mici, medii si mari - fiecare dimensiune fiind la randul sau disponibila in diverse variante de culori. Cu siguranta veti putea alege varianta care vi se potriveste cel mai bine!

In cazul in care aveti alte sugestii sau idei de personalizare, va rugam sa le mentionati in campul “Comentarii”. Vom face tot posibilul sa le punem in practica si va vom comunica in prealabil atat posibilitatea efectuarii lor, cat si imposibilitatea realizarii, acolo unde va fi cazul.

Daca doriti sa comandati mai multe produse de acelasi fel, insa personalizate diferit, trebuie sa comandati fiecare produs separat, intrucat HalateSiProsoape.ro creeaza pentru Dvs. produse unicat! Introducerea in campul “Cantitate” a unei cifre mai mare decat 1 va face sa primiti produsul personalizat in mai multe exemplare identice, conform cantitatii precizate.

Dupa ce ati ales produsul dorit si l-ati personalizat conform preferintelor Dvs., faceti click pe butonul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe simbolul "Cosul meu".

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, faceti click pe butonul "Confirma personalizarea si finalizeaza comanda". In continuare, introduceti datele necesare finalizarii comenzii (in cazul in care nu aveti deja creat un cont  pe HalateSiProsoape.ro) sau verificati / alegeti adresa la care doriti sa se faca livrarea (care vor fi deja completate in cazul in care v-ati creat in prealabil un cont), apoi dati click pe butonul "Confirma personalizarea si trimite comanda".

Dupa lansarea comenzii veti primi automat un e-mail cu datele comenzii Dvs.

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea "Comenzile mele" din cadrul paginii "Contul meu".