WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Despre noi, Echipa HalateSiProsoape.ro!

Nu am fost dintotdeauna specialiști în halate și prosoape. Dar, în ultimii ani, ne place să credem că am devenit și ne mândrim cu asta! Astfel, am creat HalateSiProsoape.ro, magazinul online cu cea mai bogată și variată ofertă de halate și prosoape din Romania.

Găsiți, pe HalateSiProsoape.ro, halate de baie pentru toate vârstele, disponibile în toate mărimile, de la bebeluși și copii și până la măsuri foarte mari (4XL / 5XL sau chiar și 6XL / 7XL), într-o gamă variată de culori și de diferite modele (lungi cu guler șal sau trei sferturi cu glugă). Toate halatele noastre de baie au, însă, un numitor comun: calitatea. Întotdeauna din bumbac 100%, cu textură tip velur la exterior - țesătura de calitate superioară, prin care firul de bumbac este tăiat fin, căpătând un aspect de catifea - sau cu textură tip frotir atât pe interior cât și la exterior, în cazul halatelor de lux, de densitate mare. Pentru Doamne, vă oferim și halate și compleuri din satin, disponibile de asemenea într-o gamă variată de mărimi și culori.

În privința prosoapelor, vă oferim, de asemenea, o gama foarte variată atât în privința mărimilor cât și a culorilor. Veți găsi pe site-ul nostru toate dimensiunile de prosoape (de la cele mici, de 30 x 50 cm, până la cele foarte mari, de 100 x 150 cm), într-o gamă foarte variată de culori (prosoape albe, albastre, roșii, mov, turcoaz, galbene, crem, etc.) și, foarte important, la o calitate premium (densitatea bumbacului de 600 gr / mp) sau chiar de lux (densitatea  bumbacului de 700, 800 și chiar 900 gr / mp). Găsiți mai multe detalii despre calitatea prosoapelor și clasificarea acestora în functie de densitatea bumbacului (GSM) pe blogul nostru, aici

Și, pentru că ne dorim să vă oferim chiar mai mult decât o gamă foarte variată de halate de baie și prosoape, toate halatele și prosoapele de pe HalateSiProsoape.ro vin cu posibilitatea de a fi personalizate prin broderie, așa cum vă doriți. Iar personalizarea este întotdeauna inclusă în preț.

Le putem broda cu semnele zodiacale, pe care le avem în mai multe variante, atât pentru adulți cât și pentru copii, le putem broda cu monograme de 1, 2 sau 3 litere, prin care puteți crea inclusiv blazonul unei familii, sau le putem broda cu orice design din banca de designuri de broderie pe care o deținem si pe care v-o punem la dispozitie: de la diverse animăluțe sau imagini haioase pentru copii, la coroane și simboluri regale, inimioare, logo-uri și aproape orice v-ați putea dori. Astfel, puteți crea cadouri unicat și cu adevărat originale, excelente pentru un cuplu (cadouri de nunta / cununie pentru el și ea, pentru miri sau nași), cadouri de casă nouă, cadouri aniversare sau, pur și simplu, niște cadouri practice și utile, potrivite în orice ocazie. Și pentru că imaginea contează atunci când oferim un cadou, vă punem la dispozitie și o gamă variată de cutii cadou, cubice și cu fundiță de satin pe capac, cu adevărat potrivite pentru niște cadouri de neuitat!

Vă așteptăm cu drag eventualele întrebări la adresa contact[at]halatesiprosoape.ro sau la numărul de telefon 0723890009. Mulți dintre clienții noștri sunt clienți care revin și asta ne bucură cel mai mult! Sperăm să vă numărați printre ei!