WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

1. Livrări naționale

Livrăm întotdeauna produsele de pe HalateSiProsoape.ro prin curier rapid, pe întreg teritoriul României. Procesăm comenzile în ordinea primirii lor. Termenul standard de expediere este de 1-4 zile lucratoare, la care se adaugă termenul de transport al curierului. Costul transportului este de:

  • 20 RON pentru livrarea prin Fan Courier, pentru toate localitățile aflate în aria de acoperire (localitățile pentru care Fan Courier nu percepe taxă pentru km suplimentari). Majoritatea localităților intra în aria de acoperire, puteți vedea lista acestor localități la acest link. De obicei, Fan Courier livrează coletele în 24 de ore (lucrătoare). În cazul localităților care nu se află în zona de acoperire a Fan Courier, va exista un cost suplimentar, perceput de Fan Courier (proporțional cu nr. de km suplimentari, la prețul de 1 RON per km suplimentar) sau se va livra comanda într-un sediu Fan Courier (caz în care nu va exista niciun cost suplimentar), la alegere.
  • 20 RON pentru livrarea prin Bookurier / DPD, în orice localitate. 
2. Livrări internaționale
  • Livrăm în majoritatea țărilor UE (Germania, Franța, Spania, Italia, Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Portugalia, Grecia, Luxembourg, Polonia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Slovacia, Letonia, Lituania, Estonia). Livrările durează 3-5 zile lucrătoare și acoperă toate localitățile din țările menționate. Pentru livrările internaționale, nu este disponibilă posibilitatea plății ramburs. Costul livrărilor internaționale variază între 100 și 120 RON (aproximativ 20-25 EUR) și este valabil pentru colete de maxim 10 kg.
În perioadele comerciale de vârf (Crăciun, Valentine's Day, Dragobete, etc.) sau în unele din perioadele în care personalul nostru este în concediu, termenul de livrare poate fi prelungit, chiar și pâna la 6-7 zile lucrătoare. În toate cazurile de acest fel, vom afișa în mod vizibil pe HalateSiProsoape.ro și pe această pagină termenele și condițiile de livrare și / sau vă vom anunța imediat după plasarea comenzii, telefonic sau prin email.