Livram intotdeauna produsele de pe HalateSiProsoape.ro prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru livrari in strainatate, va rugam sa ne contactati, pentru a gasi cea mai buna varianta. Costul transportului este de

  • 20 RON pentru livrarea prin Fan Courier, pentru toate localitatile aflate in aria de acoperire (localitatile pentru care Fan Courier nu percepe taxa pentru km suplimentari). Majoritatea localitatilor intra in aria de acoperire, puteti vedea lista acestor localitati la acest link. De obicei, Fan Courier livreaza coletele in 24 de ore (lucratoare). In cazul localitatilor care nu se afla in zona de acoperire a Fan Courier, va exista un costul suplimentar, perceput de Fan Courier (proportional cu nr. de km suplimentari) sau se va livra comanda intr-un sediu Fan Courier, la alegere. Alternativ, in cazul localitatilor care nu se afla in zona de acoperire a Fan Courier, comenzile pot fi livrate si prin intermediul Prioripost, serviciul de curierat al Postei Romane.

 Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii sau destinatia livrarii acesteia). 

Procesam comenzile in ordinea primirii lor. Termenul standard de expediere a comenzii este de 2-5 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului. In perioadele comerciale de varf (Craciun, Valentine's Day, Dragobete, etc.) sau in unele din perioadele in care personalul nostru este in concediu, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, vom afisa in mod vizibil pe HalateSiProsoape.ro si pe aceasta pagina termenele si conditiile de livrare si / sau va vom anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.