NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

1. Livrări naționale

Livrăm întotdeauna produsele de pe HalateSiProsoape.ro prin curier rapid, pe întreg teritoriul României. Costul transportului este de:

  • 20 RON pentru livrarea prin Fan Courier, pentru toate localitățile aflate în aria de acoperire (localitățile pentru care Fan Courier nu percepe taxă pentru km suplimentari). Majoritatea localităților intra în aria de acoperire, puteți vedea lista acestor localități la acest link. De obicei, Fan Courier livrează coletele în 24 de ore (lucrătoare). În cazul localităților care nu se află în zona de acoperire a Fan Courier, va exista un cost suplimentar, perceput de Fan Courier (proporțional cu nr. de km suplimentari, la prețul de 1 RON per km suplimentar) sau se va livra comanda într-un sediu Fan Courier (caz în care nu va exista niciun cost suplimentar), la alegere. Alternativ, în cazul localităților care nu se află în zona de acoperire a Fan Courier, comenzile pot fi livrate și prin intermediul Prioripost, serviciul de curierat al Poștei Romane (caz în care costul transportului va fi de 20 RON, pentru orice localitate).

2. Livrări internaționale

Începând cu luna mai 2021, livrăm și internațional, în toate țările din cadrul Uniunii Europene, prin DHL, serviciul DHL Express (par avion). Termenul de livrare este de aproximativ două zile lucrătoare, iar costul transportului este de:

  • 150 RON pentru coletele cu greutate (fizică sau volmetrică - oricare este mai mare) de maximum 4 kg
  • 250 RON pentru coletele cu greutate (fizică sau volmetrică - oricare este mai mare) cuprinsă între 4 kg și 9 kg
În cazul livrărilor internaționale, costul transportului va fi comunicat ulterior discuției telefonice în care vom confirma comanda și vom clarifica toate detaliile acesteia. Costul calculat al livrării internaționale va înlocui, astfel, prețul de 20 RON ce va fi adăugat implicit la finalizarea comenzii pe site și va fi inclus în suma totală a comenzii.

Procesăm comenzile în ordinea primirii lor. Termenul standard de expediere a comenzii este de 2-5 zile lucratoare, la care se adaugă termenul de transport al curierului. În perioadele comerciale de vârf (Crăciun, Valentine's Day, Dragobete, etc.) sau în unele din perioadele în care personalul nostru este în concediu, termenul de livrare poate fi prelungit. În toate cazurile de acest fel, vom afișa în mod vizibil pe HalateSiProsoape.ro și pe această pagină termenele și condițiile de livrare și / sau vă vom anunța imediat după plasarea comenzii, telefonic sau prin email.