WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Plata produselor de pe HalateSiProsoape.ro se poate face:

1. Prin transfer bancar, in contul firmei noastre, deschis la ING Bank. In cazul in care veti opta pentru plata prin transfer bancar, dupa ce vom primi comanda Dvs. va vom contacta telefonic pentru a o confirma si a clarifica toate detaliile, apoi va vom trimite factura aferenta comenzii Dvs, astfel incat, la referinta platii, sa puteti mentiona numarul facturii. Datele necesare pentru transfer bancar: Mimad Optim Consult SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Partiturii nr. 13, Sector 6. Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2799/2018, CUI 38933589, cont bancar RO25INGB0000999907699448. 

2. Online cu card bancar prin intermediul platformei securizate EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca optati pentru plata cu cardul bancar, dupa ce vom primi comanda Dvs. va vom contacta telefonic pentru a o confirma si a clarifica toate detaliile, apoi vom genera, pe platforma securizata EuPlatesc, un link pe care il veti primi pe email si prin intermediul caruia veti putea efectua plata cu cardul, pe pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

3. Ramburs, la livrarea coletului de către curier. Această metodă de plată este aplicabilă doar în cazul livrărilor naționale și se aplică doar comenzilor care includ exclusiv produse nepersonalizate.

Toti clientii nostri sunt contactati telefonic dupa plasarea comenzii, pentru a discuta si clarifica 100% detaliile fiecarei comenzi in parte. Va recomandam sa folositi optiunile de plata prin transfer bancar sau online cu card bancar si atunci cand faceti un cadou si doriti sa il trimiteti direct la adresa unei persoane dragi, astfel incat aceasta sa il primeasca fara a fi nevoita sa plateasca la sosirea lui (iar Dvs. sa nu mai platiti alte costuri de expediere a cadoului).