Toate mărimile pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosoape foarte mari verzi, ideale atât în baie, cât și ca prosoape pentru șezlong, cu o densitate a bumbacului de 600 gr/mp, pufoase și absorbante! Alegeți prosoapele premium din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție. Personalizați-le prin broderie și transformați-le într-un cadou unic, original și în același timp util. Material: bumbac 100%.

Mai multe despre calitatea prosoapelor puteți citi în articolul dedicat de pe blogul nostru, pe care îl găsiți aici.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareGalben

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop șezlong verde, 70x200 cm, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosop galben personalizat

Prosop galben, 70x140 cm, 600 gr/mp, personalizat

Prosop marime mare alb

Prosoape de dimensiuni mari (min. 80x160 cm), bumbac 100%, personalizate

Prosop șezlong verde, 70x200 cm, personalizat

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!